Από το Blogger.
RSS

6 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Ο Σεπτέμβρης είναι ένας από τους αγαπημένους μου μήνες. Τούτος όμως... ο Σεπτέμβρης του 2011 μου τα χάλασε... Ξεκίνησε με το άγχος της ανεργίας, της πτώχευσης, των νέων μέτρων, της εξεταστικής....Ευτυχώς χθες όλα άλλαξαν... Η Θερμοκρασία έπεσε και ήρθαν και τα πρωτοβρόχια... και αυτό για εμένα είναι ΕΥΤΥΧΙΑ! Είμαι κορίτσι του χειμώνα και με την πρωτη δροσιά παίρνω μπρος και η σημερινή λίστα είναι για το μήνα ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ :

  1. Ο Σεπτέμβρης ή αλλιώς ο Τρυγητής είναι ο μήνας του τρύγου... Μόλις ακούω τη λέξη τρύγος... φαντάζομαι γιορτές με άφθονο κρασί... Ανέμελα κορίτσια και αγόρια να πατάνε τα σταφύλια.... Χρωματιστές κορδέλες (μη με ρωτάτε γιατί) Χορούς.... Τραγούδια... Πλατάνια... Μούστο και κυρίως ΜΟΥΣΤΑΛΕΥΡΙΑ! Πόσο μου αρέσει η μουσταλευριά!
  1. Μια νύχτα του Σεπτέμβρη θα είναι η πρώτη νύχτα μετά από καιρό που ενώ θα κάθεσαι στο μπαλκόνι σου... θα νιώσεις μία ψύχρα... θα ψάξεις τη ζακέτα σου... θα τη φορέσεις και θα τραβάς τα μανίκια μέχρι τα δάκτυλα... Θα νιώσεις μια γλυκιά ζέστη ενώ τα πόδια σου θα κρυώνουν με τα σανδάλια γιατί έχεις δίκιο... είναι πολύ νωρίς για κλειστά παπούτσια.
  1. Ένα ξημέρωμα του Σεπτέμβρη θα ψάξεις με κλειστά τα μάτια ακόμα νυσταγμένος -η, την πικέ κουβερτούλα γιατί κοιμήθηκες με το παράθυρο ανοικτό αλλά δε φαντάστηκες ότι το πρωί θα έχει τόση δροσιά και υγρασία!
  2. Ένα πρωί του Σεπτέμβρη αντί να ψάχνεις τα παγάκια... θα βάλεις την καφετιέρα ή το μπρίκι στο μάτι και θα φτιάξεις τον πρώτο σου ζεστό καφέ για φέτος! Θα αγκαλιάσεις την κούπα και σιγά σιγά θα τον απολαύσεις!
  1. Τα πρωτοβρόχια! Τρελαίνομαι για τη βροχή! Βρίσκω τη βροχή τρομερά ερωτική! Ο γεμάτος σύννεφα ουρανός... Η μυρωδιά... Ο ήχος... Οι αστραπές κ οι βροντές! Μη γελάτε! Σε λάθος χώρα γεννήθηκα, το ξέρω! Αχ!
  1. Ο Σεπτέμβρης είναι για εμένα σαν την Πρωτοχρονιά! Είναι μία νέα αρχή... Σκέφτομαι όλα τα καινούργια πράγματα που θα κάνω μες το χειμώνα... Ψάχνω όλα τα δωρεάν σεμινάρια... Μαθήματα ξένων γλωσσών... Γυμναστική.... Δίαιτα! Φέτος το πήρα απόφαση... Θα μάθω ΚΟΠΑΝΕΛΙ... Παραθέτω βίντεο για να δείτε τι είναι όσοι δεν ξέρετε (......) 

    Lace Maker in Brugge, Belgium





    Υ.Γ. ΑΝΑΖΗΤΩ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΜΑΘΕΙ ΚΟΠΑΝΕΛΙ. 
    ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! 



    ... Η σημερινή λίστα είναι αφιερωμένη στην Ελένη!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Einai TELEIAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Eilikrina perigrafeis akrivws auta pou aisthanomai....ektos apo to kopaneli....
Filakiaaaa
Eisai FOveri!!!
ELENH!!!!
se euxaristwwww

Δημοσίευση σχολίου